Måns-update

Tyvärr fick jag ta det svåra beslutet idag… Måns blev inte bättre av de nya medicinerna och han ville fortfarande inte äta. De sa att det kunde ta en vecka till innan de visste vad som var fel (Det nya felet. Det vi sökte för var fixat) och det var inte säkert att det gick att rädda honom i alla fall… Så med 3000 kr per vårddygn, plus prover och andra undersökningar, samt att hans försäkring på 30 000 redan var maxad, kände jag att han hade fått en god chans att bli frisk och att det skulle vara för mycket av ett lidande att köra på i en vecka till för att eventuellt få veta vad som blivit fel och skapat blodbristen och förmodligen ändå inte kunna fixa honom. Hade oddsen varit bättre hade vi fortsatt lite till, men tyvärr Måns… Det känns så tungt att vara så maktlös, men ändå ha makten att ta beslutet… Det är rätt beslut, men ändå så svårt… Jag vill inte, men jag måste… För Måns skull… Vila i frid min vän <3

Måns

Måns

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 123 161 20 01

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.