Strul med mailen

Något hände med vår mail som gjorde att vi inte kunde ta emot eller skicka mail… Jag började själv att felsöka och körde något reparations program. Två dagar gick utan att fick det att fungera trots att jag försökte flera olika saker och google efter saker att göra.

Då tänkte jag att jag skulle gå old school och avinstallera outlook från datorn och börja om från början, men det hjälpte inte heller… frustrerande!! Plus att detta tog en massa tid från annat viktigt!

Jag kom sedan i kontakt med James på supporten. Han hjälpte mig i fyra timmar!!

Support

Support

 
När allt var som det skulle rasslade det till i inkorgen!!! Tre dagar utan att ha läst mailen! Gaaaahhhhh!!!!

Inkorgen

Inkorgen

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 123 161 20 01

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.