Tre år senare

En kull kattungar var hos oss på katthemmet för id-märkning och vaccinering innan de skulle flytta till sina nya hem. Det tog bara tre år innan en av dem kom tillbaka för vaccinspruta två som skulle ske tre veckor senare.

Att poängtera att även om uppfödaren tar ansvar för kullen. Vaccinerar och id-märker, så är det inte helt säkert att den nya ägaren tar sitt ansvar. Nu säger jag absolut inte att denna katt fått ett dåligt hem eller haft ett dåligt liv. Det jag säger är att han inte har haft något skydd mot kattpest när han gått ute, plus att han är pappa till alla barnen…

Sen vaccinering

Sen vaccinering

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vår swish är 123 161 20 01

This entry was posted in Katthem. Bookmark the permalink.